Top Menu Page

Top Menu Page

Overal pinnen met onze mobiele pinautomaten

Ervaar het gemak van onze goedkope en betrouwbare mobiele pinautomaten/ mobiele pinautomaat. Kies voor het kopen of leasen van een mobiel pinapparaat voor de lange termijn. Indien u op zoek bent naar een mobiel pinapparaat voor de korte termijn, dan is huren de beste vorm. Welke keus u ook maakt, al onze mobiele pinautomaten zijn gebruiksvriendelijk, compact en snel. Onze automaten zijn uitgerust met GPRS. Dat maakt gemakkelijk pinnen overal in Nederland (en daarbuiten) mogelijk. Daarom zijn onze pinautomaten ideaal voor koeriers, horeca-ondernemerstaxichauffeurs en standhouders.

Welke betaalpassen accepteren de pinautomaten?

De mobiele pinautomaten van SEPAY zijn geschikt voor Maestro en V-PAY betalingen. Verder worden MasterCard en Visa creditcards geaccepteerd als standaard dienstverlening vanuit SEPAY (geen additionele contracten benodigd). De mobiele pinautomaten ondersteunen retourpinnen en contactloos betalen (zowel met de bankpas als met de smartphone of smartwatch).

Veilig pinnen staat bij SEPAY voorop. De betaalautomaten voldoen aan alle veiligheidseisen van de Europese betaalautoriteiten (European Payment Council), dus u bent helemaal klaar voor de toekomst!

[sc name=”ondersteunde-brands”][/sc]

Mobiel Pinapparaat Kopen

Mobiel Pinapparaat Leasen

Mobiel Pinapparaat Huren

Upload jouw CV | PDF
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting / motivatie